Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om vrede och ilska



Min ilska idag



Idag är en dag då ilskan kokar över
Folk klagar på stavfel på mina dikter
När allt jag vill är att dom ska läsa innehållet

Detta påminner mig om hur det var i skolan
när fröken bara stirra på stavningen och inte
innehållet det kallar jag själslig blindhet
Idag gör det ont
Jag fick tom en tagg i ena stortån
som jag nästan inte kunde få bort
för att jag inte får böja mig i 90 grader
pga av min höftprotes

Idag känner jag mig ilsken och arg
Sen funderar jag på allt
Hur ska framtiden bli
Hur ska mitt liv bli.









Fri vers av Fånga dagen
Läst 225 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-07-28 14:23



Bookmark and Share


  Ordregnspoeten
Jag är pedagog och är mycket försiktig när jag tittar på vad andra skriver. Det är så lätt att döda andras lust att skriva med att genast påpeka felen istället för att berömma det som gör det till en bra läsupplevelse. Bara att inse att en del inte är så värst pedagogiska eller psykologiska i sin kommunikation med andra. Fortsätt att skriva och känn att du duger och bry dig inte om perfektionister.
2008-07-28

  Lena Krantz VIP
Ja det är ju jag som folk då förstår jag

Som sagt var så menade jag bara i all välmening så att du inte skulle sänka din egen text i onödan.

Jag är självklart inte perfekt och skriver stavfel jag med (såklart). Ibland har de legat där och smutsat ner texten och jag har kanske fått fyra kommentarer. Sedan har jag själv sett felet och rättat flera timmar senare, men jag har nästan blivit förbannad (inte så, men lite irriterad då) för att ingen har sagt nåt på hela tiden. Så jag behandlade faktiskt bara dig som jag själv vill bli behandlad.

Hur du kan bli väldigt sårad av att någon försöker hjälpa dig det har jag mycket svårt att förstå! Här sträcker jag ut en hjälpande hand, och så spyr du bara galla över mig!

Och vet du vad, jag hade tänkt att skriva en "riktigt" kommentar sedan men tänkte att jag tar den för sig så att du kan ta bort stavningskommentaren om du vill.
2008-07-28

  friheten
Andra dikten gillar jag. Det är inte så lätt att veta alltid.
2008-07-28
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen