Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När någon säger att denne älskar dig









När någon säger att denne
älskar mig så förstår jag inte hur
denna kan göra det
Förstår ni det ?
För mig är att älska nån
något mycket stort

Han sa att han älska mig
dagen efter vi hade träffats för
första gången
Vi har inte träffats så mycket
pga av olika omständigheter i våra liv

Nu väntar 4 veckor innan vi kan ses igen
vad var det jag kände då så starkt
när vi träffades då jag skrev starka
kärleksdikter om våra kärleksnätter
Vad var det för slags känsla av kärlek
jag kände då starkt

Kan en människa älska utan att
förstå att hon älskar

Sårbarheten inom mig när jag
öppnar mitt hjärta för någon jag håller av
bli så stark om jag tar ordet i min mun
Då jag säger att jag älskar dig




Fri vers av Fånga dagen
Läst 244 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-07-28 15:12



Bookmark and Share


  Ordregnspoeten
Bra skrivet om det svåra. Jag vet någon jag aldrig får säga de orden till för han menar inte allvar med mig, men när jag träffar han som menar allvar så ska jag säga de tre orden.
2008-07-28

  anits VIP
vackert och mycket
tänkvärt
2008-07-28
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen