Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själatrött








Vad gör ni när hela er själ är trött
När det enda ni vill är att lägga er för att sova

Tröttheten har förföljt mig hela dagen idag
orken har sinnat
Energin är nollad

Motivationen är noll
Jag är bara så trött
Dödstrött
Vill bara sova
Och vakna utvilad
Med livsenergi




Fri vers av Fånga dagen
Läst 196 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-07-28 21:49



Bookmark and Share


  Gunilla VIP
Min "livlina" var telefonen
och vännerna, systern,
i andra änden.
När jag orkade ta mig utanför dörren
en promenad i gräs bland träd, ta in
ljud, dofter och stanna upp.
Livstrött, oftast hjälpte inte sömn
- tvärtom det var svårt att sova.
Upplever dig vara en kämpe!
Berörande text.
2008-07-31

  Maria T
Om du kan hitta någon att prata ut med
om allt som tynger.
2008-07-30

  Ordregnspoeten
Jag har upplevt sådan trötthet och vet vad den kommer av. Det gäller att kunna sysselsätta sig med sådant som ger energi medan man väntar på att få det bättre. Inte alltid så lätt men ibland får man till slut sin belöning.
2008-07-29

  Trädflickan
Om hela min själ är trött försöker jag vila om det går. Jag brukar lägga mig och sova en stund under favoritfilten med svag musik i bakgrunden.
Är man trött i själen behöver man komma ifrån en stund.
Sen när jag vaknar kanske jag äter något och förhoppningsvis känns allt lite bättre.. Låter enkelt men det hjälper väl inte alla gånger..
2008-07-28

  anits VIP
Vila, läs en bra bok
skriv av dig, ät något
riktigt gott som känns
förbjudet, det brukar
jag göra
2008-07-28

  Larz Gustafsson VIP
Se en film.
2008-07-28
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen