Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.. och jag säger bara "Javisst, så klart" :)


Näringsoffer

 

 

~~

skyggt leende nedgångs sol


luckra morgondimmigt minne

morgondagg glittra
vibrera skalveko vibrera

innerjord suger tårar
ikapp med tid satt

näringskedja


purpurocean av självmordsdyk
 

måntidsförnimmelses igenkännande
portalvandrings fasa konkret

välkommen åter
igen

~~
 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 210 gånger
Publicerad 2008-07-29 21:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri