Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tomhet

 

när orden är kaos

och hjärtats slag

är vilsna

lämnar brustna vingar

intill sårbart inre

av längtans bris

under stjärnornas

vilsna värld

 




Fri vers av Lindizz
Läst 219 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-07-29 23:48



Bookmark and Share


    tramp
stämningsfull och varmkänsla du förmedlar här ...men för mig känns det som om texten..skulle kunna komletteras den känns inte "färdig"...kanske därav titeln ?
2008-08-03

  Lars Hedlin
mm ja känsla som sitter i...kram
2008-07-31

    Cajsa
Bra skrivet, kram vännen
2008-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Lindizz