Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blickade havet

 

 

blickade havets oändlighet

bortom horisonten

i ödets strand

där vingar

andas

 




Fri vers av Lindizz
Läst 295 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2008-07-30 08:51



Bookmark and Share


  Lejonhjärtas poesi
Hoppfull längtan, vackert!
2008-08-06

  Don Jorgé
En skön och vacker dikt.
2008-07-30

    Cajsa
Bra skrivet, vacker
2008-07-30

  Betlehemsstjärnan VIP
Lika oändlig som havet andas den här dikten oändligt vacker/b
2008-07-30

  Lena K Nilsson VIP
Vackra ord!
2008-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Lindizz