Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.. om att hålla ut, tro på sig själv och stå emot påtryckningar, kaos och ruinkänning. Acceptera gången och se tryggheten bortom det som är synligt.


galapagoskärlek

 

~

sanden

tiden vissheten


stranden

evigt föränderlig

 

botten

acceptansen

 

återkommande död

livets måste

 

motgångar

vågspel

ebb och flod 

 

 

välmenande råd

utslängda hängbroar 

över ocean 

gliringar

ettriga jollar efter färjor 

utan livboj 

 

övertygelser

för så är det

"ta en kall sup istället"

 

min vägran gå ut

med strömmen

 

så är det inte alls

alltid 

 

inte denna gång

 

 

stranden

evigt föränderlig

 

katastrofers rening

 

oceaners trygghet

i kaos 

 

fortlevnad

överlevnad 

 

tidslöst säkert

el niño




Fri vers av Pot Pourri
Läst 228 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-07-30 14:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri