Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rätten att utöva sin kropp igen











Min kropp rör sig igen
Som ett magiskt under
Utför min kropp rörelser igen

Rörelser som var totalt
ogenomförbara för 2.5 månad sen
Varje gång jag lyfter mina ben
låter mina fötter möta marken jag
går på är det ett under

Jag går igen och det gör inte ont
det sjuka är borta
Nya muskler bildas igen
Kroppen min återtar sin
forna kraftfullhet

Mina steg är lättare för var dag
som går jag tar tillbaka det jag förlorat
Jag återvinner min frihet igen
Rätten och befrielsen
att röra min kropp
Dit jag vill

Inom mig vet jag att detta är
bara en början på min resa
Min själ och kropp ska få
Resa igen dom ska få
Se saker
uppleva saker
njuta av livet
Se sin egen frihet
Utöva rätten
att åter kunna
andvända sin kropp igen
Utan hinder

Nu röjer jag alla hinder
som kommer i min väg
Jag är påväg
Mot okänt mål




Fri vers av Fånga dagen
Läst 218 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-07-30 23:49



Bookmark and Share


  Carl Thomas
Va skönt att läsa!! Man får hopp och känslan är på topp och allt är förbannat bra! Skön läsning och tack!
2008-08-03

  Nasrin
Härligt att läsa dina framsteg!
Underbara , fina ord!!!!!
2008-08-01

  aftermath
blir glad av dina optimistiska tankar här
allt präglat av äkthet och drive
jag hejar på!
2008-07-31

  Elaine.S VIP
Åh !! härligt att läsa om dina framsteg,* känner igen*..finns inget bättre än när kroppen gör det man vill och benen orkar gå lite längre...
2008-07-31

  Gunilla VIP
U N D E R B A R T !
ÄR BARA FÖRNAMNET!
Som du har kämpat och slitit!
Är så glad för din skull!
Lycka till på din fortsatta resa
i ditt nya liv!
2008-07-30

  anits VIP
Grattis och lycka till
2008-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen