Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hetta lik världens alla bränder



varje ord från dig ger mig näring
kyssarna på mina läppar


de bränner ljuvligt


din famn som ömt håller om
ger mig trygghet där det brustit


alltid lika varm och öm


passionen virvlar runt i oss båda
gör oss oförmögna till annat


än att ge oss till varann i kärlek


hetta lik världens alla bränder
ger oss törstande älskande


mer av längtan till varandras närhet




Fri vers av sunnanvind
Läst 327 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-07-31 19:53



Bookmark and Share


  Blåbäret
Hur ljuvligt är det inte att lida av näringsbrist i detta fall...underbart skrivet!
2008-08-04

    JJ VIP
En hetta ingen tar miste på! Heta rader! Hett ämne! Het poet! Mvh. JJ.
2008-08-01

  lyckeli
Mmmm....vill också ha så.....
2008-08-01

  prinscess VIP
mycket vackert och het passion varvid blir äkta kärlek
2008-07-31

  Lejonhjärtas poesi
Kärlek, passion, hettans sunnanvind
2008-07-31

    ej medlem längre
...man slukas av denna otroliga känsla tills inget annat betyder ngt...*L*
Snyggt poetat om passion!
2008-07-31

  Ewa-Britt Nilson VIP
Gott att höra
att Du Dig, i så goda
kvarter, Dig får röra,
fortsätt att så göra!
*******************
2008-07-31

  anits VIP
Underbar vacker dikt
om kärlek och passion
2008-07-31
  > Nästa text
< Föregående

sunnanvind