Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kerstin 2½ är en underbar inspirationskälla med sitt kvittrande skratt :)


Stor glädje i litet format

 

Bakom varje hörn

väntar ett äventyr

 

Bakom varje hörn

 står en mamma

och fångar flygande glädje

plockar upp alla skratt

samlar inspiration

och fnissande små ord

 

Ingen tanke är för stor

för min lilla Kerstin

Ingen glädje är större

än min lilla Kerstin




Fri vers av Lyckohäxan Enediel
Läst 289 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-08-02 20:55



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna
Åh...mmm.... lilla Kerstin & hennes mamma! : )
Härligt!
2008-09-24

  Thommy
Vacker text om kärlek.
2008-08-03

  micke marin
Oj, en lite Kerstin. Som sprider glädje ser jag. Japp.
2008-08-03

  Spider
Hahaha ja denna Kerstin är ju så go...härligt skrivet!
2008-08-03

  Lejonhjärtas poesi
Så himmelens vacker moderskärlek.
2008-08-03

  Elaine.S VIP
Att få vara med i ett barns äventyr och verkligen ta del av det är en förmån i livet...en underbar titel och en härlig bild.
2008-08-02

  Quasimodo
Barn en skatt för skratt och glädje i sitt oförställda sätt att vara till livet och allt !!!!

P.S. En liten sötis där på bilden!!!
2008-08-02

  Rosen VIP
Barns glädje och skratt smittar av sig..för oss vuxna gör det gott!
2008-08-02

  Thurizas
barn kan tina upp en kall själ.Underbart!:)
2008-08-02

    JJ VIP
Vacker och älskande! Ge henne en kram från mig! Mvh. JJ.
2008-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Lyckohäxan Enediel
Lyckohäxan Enediel

Mina favoriter
tack månen
Du