Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ge inte upp

Var inte rädd

ge inte upp

 

håller dig i min famn

 finns här för dig

 

Var inte rädd

stanna hos oss

 

lovar att lyssna

torka dina tårar

 

Var inte rädd

ge inte upp 

 

bryr mig om dig

vill vara din vän

 

Ge inte upp

 

Tycker om dig

precis som du är

 

Överger dig aldrig

 

Du är

värdefull, viktig och älskad




Fri vers av Cajsa
Läst 222 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-08-04 18:25



Bookmark and Share


  devilsangel
Fina rader av omtanke och kärlek...Ord att vila i..
2008-08-04

  Fånga dagen
va fint skrivet det skulle jag själv behöva höra nu :)
2008-08-04
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg