Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sockerärta


Jag tål inte sockerärtor
luftrören liksom sväller


men inte helt


Jag har aldrig dött av det


och de är ju så goda
Det är nog därför jag äter dem

För spänningen
och sötman



Är det så du ser mig

som din sockerärta?





Fri vers av HQ
Läst 368 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2008-08-04 21:46



Bookmark and Share


  Quasimodo
Kärlek på liv och död i ett fint uttryck här !!!
2008-09-14

  Ulf Lagerholm
kul, är det minsta jag kan säja
applååder
2008-08-08

  KevinBroberg
Du är ruskigt duktig, texten är underbar!
2008-08-07

  genni VIP
Så är det, ibland lockar spänningen även om det är farligt.....
2008-08-04
  > Nästa text
< Föregående

HQ
HQ