Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hummingbird - Totem Joy. Den skira ömtåliga men ack så givande kärleken. ... och jag skiter fullständigt i "normer och goda råd" denna gång. väckväck *fräser å spottar* ;P


Kollibri

 

 

~

tid

ger

 

närhet

 

värme

känner

 

närhet

 

lyssnande

öron hör

 

närhet

 

tidslös trygghet

kravlös

 

närhet

 

 

stilla

 

närhet

 

 

 

men mest frihet

så som utrymme

öppna dörrar

åhörare

men boet varmt

 

 

Kollibrins regel

 

~
Stäng
Aldrig
Inne
~

 

 

när sig

flygande

 

 


förstår inte
hur andra missat

 

kärleken
du bär på
när du släpps fri

 

förstår vad jag
höll på att mista

 

innan
jag släppte

 

 

du sa

pressa mig aldrig

(tack)

 

 

Kollibri

 

 

totemets ledord: Joy

fara: instängning

 

 

livslusten

dör

i bur

 

 

vackraste formen av kärlek

glädjens vingslag

 

 

Kollibri

~

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 308 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-06 07:46



Bookmark and Share


  Don Jorgé
Mer närhet åt folket. Otroligt fin dikt.
2008-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri