Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

the game - kärlek under cover




Hans lockande ord

 

hans lockande ord;

jag vill ha dig litegrann

lite då och då

 




Bunden vers (Haiku) av Paulina LH VIP
Läst 513 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-08-06 22:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Paulina LH
Paulina LH VIP