Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fångar harmoni

Sköra änglavingar

bomullstäcken vita som moln

harpor prydda av guldstänk

 

Skönsjungande toner

glädjefångande fjärilshåvar

vackra blommor på guldäng

 

Sköra änglavingar

flyger sakta fram

fångar harmoni




Fri vers av Cajsa
Läst 206 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-08-07 11:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg