Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ATT ÄLSKA

ATT ÄLSKA

Att älska just för utseendet är att bara se med ögonen
Men att älska med din själ är att kunna se med hjärtat

Bo Grapenskog




Fri vers av Bo Grapenskog
Läst 337 gånger
Publicerad 2008-08-07 15:35



Bookmark and Share


  Junia VIP
Så sant som det är skrivet!
2008-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Bo Grapenskog