Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rör vid mig och Vakna mig










Rör vid mig
Vakna mig igen
Väck mig till liv

Gör mig fri
Ge mig verktyg
Ge mig mod
Att våga tro
På mig själv igen

Ingen ska få mig
att bara lägga mig ned
och självdö

Ge mig nyckeln
till skarpheten
Och viljan till att nå
nått nytt i livet

Inte leva på ren
och skär misär

Låt inte rädslan
stå ivägen för dig
var dag
Rädslan är just nu
min största fiende

Den vill lägga sig
som ett svart lock
på mitt bröst så
att jag inte kan andas


Min kropp känns overklig
när känslorna rusar runt
lägger sig som en dimridå
på alla mina försök till
att tänka klart


Grubblande går jag igenom dagen
och hela natten igenom









Fri vers av Fånga dagen
Läst 277 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-08-07 22:48



Bookmark and Share


  Smurfan
Rädslan är en ovän,
till för att besegras och du är vinnaren!
2008-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen