Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

osäkerhetskassan

 

 

Osäkerhetskassan

Gör mig sjukare

Och oroligare för

var dag som går

Dunkla svar

ändrade sätt att handlägga

Gör mig galen av oro

Förstår ni inte att det handlar om

människor som är sjuka

Väntan denna på

Osäkerhetskassans

Beslut 




Fri vers av Fånga dagen
Läst 227 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-08-07 23:58



Bookmark and Share


  Regular
Usch... (allt jag fick fram när jag läste det)
2008-08-08

  LassO
Förjävlingskassan... jo känns som att man inte borde behöva betala in premier mer....
2008-08-08
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen