Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den här dikten kom till efter att jag sett en mycket bra film handlar om 2 systrar som var så olika en av dom var dyslektiker och hade svårt att läsa men hon börja jobba på en seniorhem där hon fick modet att läsa för en gammal blind man


Himlar av drömmar

 

 

 Himlen föll ned idag

Himlar fanns överallt idag

Himlar med hjärtan

Himlar med gula stjärnor blickandes 

Himlar utan ände nattsvarta himlar svarta som sot

Himlar där drömmar gömmer sig djupt i era hjärtan drömmarsom gömts i åratal för att ta fram ibland och försiktigt titta på

Himlar som aldrig var nått för mig  

himlar där alla andras drömmar fanns och

Förverkligades och föddes som det första människobarnet på jorden

Himlar där kärlekar föddes i människans hjärtan

 när det svåra vändes till lätta molntussar

Himlar fulla av tårar som rinna över kinden så våta

Himlar med ljuset bärandets i sin ena hand

Himlar bärandes med modet i den andra handen 

Himlar i rörelse mot evighet

i all oändlighet

 




Fri vers av Fånga dagen
Läst 203 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-08-08 18:20



Bookmark and Share


  Gunilla VIP
Himmelskt bra rader!
F I N T !!
2008-08-09
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen