Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

aka SOS


Lockade via sms
med FF
för att få ett KK
Hon var livrädd för BB
när du tog av hennes bh
Du lugnade med finstämd cd
innan du påbörjade ditt eget SM
i ett rum utan AC
Hög på LSD

Nu går hon på AA
för dränkta sorger d.v.s
skräcken för HIV
och vetskapen från RFSU
För gammal för BRIS
Hon undrar om hon någonsin blir brb






Fri vers av HQ
Läst 337 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2008-08-08 21:28



Bookmark and Share


    huldran
Härlig text!
Grattis till medverkan i 33 Poeter, även jag har ngra bidrag där ;)
2008-11-01

  KevinBroberg
Allvarligt innehåll, allvarligt talat skitbra innehåll och riktigt roligt med förkortningarna.

Applåd
2008-08-22

  pyre
Allvar förmedlat på ett leksamt sätt. lycklig sorgsenhet
2008-08-11

  Carola Zettergren
Finurligt knåpat!!!Applåder!!!!:)
2008-08-09

  genni VIP
Låter som hon haft en tuff period, kul "dikt", trots sorgen...
2008-08-08

  Mats Henricson
Coolt !!
2008-08-08

  aftermath
förkortningars sammandrabbning lämnar ingen ro
skickligt knåpat
2008-08-08
  > Nästa text
< Föregående

HQ
HQ