Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
fortsätt - om ni kan!


Poetiska djur



Snigel:

det viktigaste är
att man lämnar spår
efter sig


Igelkott:

smek mig
om du törs


Räv:

det är klart att jag är för smart för er
jag är t.o.m. för smart för mig själv


Gam:

det dör alltid
några poeter





Övriga genrer av [jimmy]
Läst 639 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-08-09 19:56



Bookmark and Share


  [jimmy]
tack för alla roliga bidrag!
fortsätt med det!

och försök också vinkla dessa djur
som poeter... olika poet-karaktärer

hälsn /m
2008-08-11

  Alfie M
björn:

kom hit
så ska jag göra dig en
(björn)tjänst
2008-08-11

  Blomster
Mycket roande läsning - helt i min smak! Och så ett litet försök till ett bidrag också...

Gök:
stjäl från andra och förstör
- ja, t.o.m. dödar -
men lyckas alltid överleva...
2008-08-10

  [jimmy]
Grisen:

bökar på Forum
äter upp allt
lämnar bara skit efter sig
2008-08-09

  [jimmy]
Maneten:

visst är jag vacker?!
vill du komma närmare?
2008-08-09

  [jimmy]
Mullvaden:

Jag kommer under natten
du kan se spåren efter mig

men hoppas inte att jag läser
dina alster - jag är ju blind
2008-08-09

  [jimmy]
Måsen:

Jag cirklar högt över er
men skiten kan ni få
2008-08-09

  [jimmy]
Mats,

tack för dessa djur-porträtt

men jag var mer inne i poet-porträtt
poet-karaktarärer...
(med hjälp av djur)

mvh
2008-08-09

  [jimmy]
oh, Romeo...

1. det var en kommentar i två delar
2. jag väljer inte vem som skall få kommentera
3. nej, jag vet inte mycket av honom

mvh
2008-08-09

  Mats Henricson
.... Björnen - honungens störste gourmet

.....Hästen - ett liv i ständig tävlan och sedan, om det är en riktig
"han" eller hon, ett evigt gökande !

.... Kon - först ett himla dragande i juvren och sedan , hamburgare
och köttfärs !!!

... Gris - äta,äta och äta och sedan, ätas !!!
2008-08-09

  Mats Henricson
Klart roande ! Lite galjhumor på sista raden....
2008-08-09
  > Nästa text
< Föregående

[jimmy]
[jimmy]