Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Släpp taget då

 

 

 

 

Släpp då taget

någongång måste vara den första

Att stå på egna ben




Fri vers av Fånga dagen
Läst 286 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-08-10 00:19



Bookmark and Share


  Smurfan
Ibland är det kanske svårt att släppa taget, men väl värt ett försök.
2008-08-10
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen