Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
... _ _ _ ...   el nåt :P


"Alla är vi magiker"-haiku

 

 

~

dyster poesi

syns bättre med vit bakgrund

skapa stor svartkonst

~

 




Bunden vers (Haiku) av Pot Pourri
Läst 265 gånger
Publicerad 2008-08-10 00:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri