Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Försorg

 

andas som om
dödsbudet kommer

flaxar svart 




Övriga genrer av Rachel Roth
Läst 364 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-04-14 08:20



Bookmark and Share


    Mejja
Ta tillvara på varje andetag.
Njuta varje stund som vi har.
...då kan man med glädje se tillbaka
och veta att man inte missat något.
2011-05-17

    Mejja
Sorgen genomsyrar.
Mycket väl skrivet.
2011-04-16

  Eva Langrath VIP
drabbas av ditt ord försorg som så väl beskriver känslan innan....
2011-04-14

  jamal jamal
fin förkänsla för den tiden som blir svart
går inte att höra sorgen av någon som älskar någon mest
Fin skriven....
2011-04-14

  Elaine.S VIP
Nog finns det "försorg" också och den kan vara så tung att bära.Väl beskrivet av dig.
2011-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth