Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Önskar någon fanns nära...

När mörkret sig sänker

vaknar tårarna till liv

rinner nedför kinder

 

Känslor inombords

smärta som känns stark

 

Ensamhetens vindar

sluter sig omkring

griper tag

 

Önskar någon fanns nära...

 

När mörkret sig sänker

vaknar rädslan till liv

känns i kroppen

 

Känslan inombords

vill inte vara ensam

 

Otryggheten växer sig större

fångar livets själ

 

Önskar någon fanns nära...




Fri vers av Cajsa
Läst 190 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-08-11 11:16



Bookmark and Share


  Lena K Nilsson VIP
Berörande och vackert skrivet...
2008-08-11

    Lindizz
"Ensamhetens vindar

sluter sig omkring

griper tag"

Ord och känsla som griper tag inombords, en önskan om att finna trygghet och kärlek.
2008-08-11

  J A Nicander
En längtan och ett behövande som berör under huden
2008-08-11
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg