Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett måste

Tagit mig i kragen

ett måste som måste bli gjort

blir översvämmning annars

 

Kasse på kasse fylls

räcker inte till

måste ha fler

 

Tiden går

mer försvinner för varje sekund

 

Kläder försvinner

nya kan äntligen köpas

 

plats finns nu i garderoberna

 

Åtta kassar

rensning bland kläder




Övriga genrer av Cajsa
Läst 208 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-11 14:35



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
och man undrar - behövde jag allt detta
2008-08-11
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg