Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sårbar

 

 

Tänk vad ensamt det känns när de man älskar gått hem

och kvar blir jag, kvar fängslad till en sjukhussäng

 

Ja tänk hur det känns

Naken och sårbar med ben som alltid alltid genomtränger huden

när hjärtat smärtar så att det blöder

 

Ja då vet du hur jag känner mig nu

När ingen finns kvar

Nej inte ens Du...

 

17/7-08

Ensam på dårhus

Avd 12 Simrishamn

Flickan i L för lycka




Fri vers av Flickan*i*L*för*Lycka*
Läst 301 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-11 16:28



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Ja ingent tomrum är väl större än det efter en väns avsked..starkt starkt!!
2008-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Flickan*i*L*för*Lycka*
Flickan*i*L*för*Lycka*