Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I ÄTSTÖRNINGARNAS NAMN

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kan vi inte få vara som vi vill

Dessa krav på magra modeller

i storlek 34

Det är inte klokt vilka signaler

Media sänder

Ätstörningarnas land

Det är i våra veckotidningar

som skriver om massviss olika dieter

Det är viktväktarna som kräver minus på vågen

utan att fråga om det finns några psykologiska problem

Vart jag än vänder mig så lyser det mig i ögonen

Att vara kvinna är inte lätt idag

Man känner sig oduglig otillräcklig var dag

Man sneglar på dom som är normala med fina former

precis på dom rätta ställena

Och känner sig

Som den fula ankungen

Hon som blev kvar

Vad är det för samhälle

Vi har skapat ?




Fri vers av Fånga dagen
Läst 224 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-08-11 16:36



Bookmark and Share


  Ordregnspoeten
Det är känslokylan som är mest förfärande. Ser det som att lyckan inte kommer automatiskt för att man ser perfekt ut, är trevlig och välanpassad. Hur jag än gjort i livet har jag råkat ut för män som inte respekterar mig och kör över mig fullständigt. Dessa kärlekslösa individer som får mig att rasa i vikt uta speciell ansträngning.
2008-08-11

  Regular
Sant...men smaken varierar också i den här världen...så var er själva pleeease ;-)
2008-08-11
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen