Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En ätstörds handlingar och tankar

 

 

 

När suget sätter igång

Och jag inte kan tänka på nåt annat

Jag har köpt Ballerinakex idag 2 pkt på extrapris

Inom mig vet jag att det är inte bra

Normalt ja då kanske man tar 2 kakor till kaffet

Men jag är inte så när 2 kakor har malts ned i min mun

Då skriker hela jag efter mera

det är som om inget annat

spelade nån roll

Mera vill ha in i munnen

Ned i magen fylla

tomrummet

Göra mig

Lugn

Trodde

 Jag

Det är då jag

inser att jag inte

kan 2 pakett med

Ballerina i frysen

Dom är uppätna

 inom

kort tid

Sen börjar

samvetskvalen

illamåendet

Magen svullnar

Den känns äcklig

Hela jag är

Äcklig

Det väller

Ut

Fett

 




Fri vers av Fånga dagen
Läst 223 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2008-08-11 17:01



Bookmark and Share


  thyra
Din text visar verkligen på problemet, både de positiva och de negativa känslorna. Fint!
2008-08-12

  Havsbris
LÄSVÄRD TEXT

så klart vännen,
alltid värda dina ord,
grattis för placering
och skål ;o)

kram
2008-08-12

  Ordregnspoeten
Ballerinakex är farligt goda och bara proceduren att först slicka av fyllningen och sedan äta lite kex fast det egentligen bara är fyllningen som lockar. Undrar vad de haft i för något knark i de kakorna.
2008-08-11

  Alfie M
Uch, vilken ångest du beskriver...

Bra!
2008-08-11

  Gunwale VIP
Bra beskrivet Sug... Konstigt namn på kex, och dessutom som en extra poäng här: Ballerina
2008-08-11

  Hannadraken
jo, det känns igen. särskilt känslan på slutet...
2008-08-11
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen