Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag drar mig tillbaka...

 

...kryper in i

tändsticksasken igen

Drömmer om

att växa en centimeter

till

så jag kan ge bort

ett oskuldsfullt leende

som torkar

det där väsande ljudet

jag hörde

ur ett trasigt hjärta

 

Bara

en

endaste

centimeter

 

Rullar ihop mig

bakom plån

intill svavel

 

lyssnar

inåt

 

väntar

på elden

 




Fri vers av Lyckohäxan Enediel
Läst 503 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2008-08-11 18:38



Bookmark and Share


  Thommy
Din flödande poesi går rakt in i hjärtat.
2008-09-27

  Steffepeffe
Det finns en särskild tyngd i den här. Gillar det enkla, exakta språket och de korta raderna. Dikten lägger sig till vila med en sorgsen suck, liksom. Gillar!
2008-08-17

  häxanmara
Gillar dig och denna dikt så mycket:)
du är bäst..Kram från mig.....
2008-08-15

  coffe
underbara ordval skrivna i smärta..c
2008-08-15

  aol
suveränt känner riktigt väntan ien ask
2008-08-13

  micke marin
excellent! dumt av mig att läsa den nu mitt i natten. det blev tyngre då.. du är en riktigt bra poet.
2008-08-12

  Bjarne Nordbö
När jag var yngre längtade jag ofta efter ett par centimetrar till.
Men nu till din text. Detta är det absolut bästa jag läst av dig. Basta.
2008-08-11

  Lejonhjärtas poesi
Glödande poesi, ja ibland vill man ju bara krypa in i sitt skal stänga omvärlden utanför och vakna upp till den eld som värmer kropp och själ så himla skönt.
2008-08-11

    Ken Cassel
Om du ska dra dig tillbaka¨så gör det i min famn
Du kvinna som är så grann
Jag har ett gott öga till dig
*blink, blink*

Kramar i massor
2008-08-11

  Ewa-Britt Nilson VIP
Huka er i bänkarna
för sen sprakar hon
loss, som ett strålande
bloss på oss! Med vad?
Med sin glädje förstås!
*******************
2008-08-11
  > Nästa text
< Föregående

Lyckohäxan Enediel
Lyckohäxan Enediel

Mina favoriter
tack månen
Du