Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.. dags att ge något tillbaka


Templet

 

~

kroppar
vi har dom och gör saker med dom
endel saker är nästan oförlåtliga
endel rent ut sagt suveräna
vi har bara en

 


hjärnor
vi har dom och gör saker med dom
en del saker är nästan oförlåtliga
endel rent ut sagt suveräna
vi har bara två

 

själar
vi har dom och gör saker med dom
allt är förlåtligt och allt är...
vi har bara...

 

andar
vi har dom...
vi har...

 

dom har oss
dom har

 

bara oss

~

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 279 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-08-11 18:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri