Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mångsidighet

 

 

 

 

Mångsidighet är guld värt

När den väl verkar i min kreativitet

Mångsidighet är en gåva

Jag önska mig lite mera

Mångfalld

Av

Mångsidighet

Det jag verkligen

Hyller

När fantasin

Den

Kryllar




Fri vers av Fånga dagen
Läst 209 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-08-11 19:10



Bookmark and Share


  Ordregnspoeten
Kan bara hålla med, men en del väljer att vara tråkiga och inrutade i något som inte tillåter spontanitet och dödar all kreativitet.
2008-08-11

  Smurfan
Mångsidighet, oj, de ber jag om Amen!
Great vännen! Applåd du får.
2008-08-11
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen