Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknad

När mörkret smyger sig på

bildas tårar på mina kinder

rinner av saknad

 

saknad av en hjärtevän




Övriga genrer av Cajsa
Läst 204 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-08-11 23:06



Bookmark and Share


    Lindizz
berör djupt, fint flöde i dessa rader.
2008-08-11
  > Nästa text
< Föregående

Cajsa

Mina favoriter
Avskedet
Vet du om
din sorg