Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En dikt om min bearbetning av separationen 2006 mannen jag levde med i 6,5 år

skriven 2007




Jag har älskat en gång

 

 

 

 

 

 


Jag älskade dig i nöd och lust
Du fanns alltid i mina tankar


Kärleken den dog ut
Vi finns inte mera för varandra


Det gör ont att älska
Det gör ont att förlora sin älskade


Det gör att att du inte på mig mera tänker


Kärleken som alltid är på gott och ont


Den tär förgör dödar hjärtan
Sårar jagar iväg
när tilliten har försvunnit


Din hand i min hand
Är ett minne blott


Din läppar mot mina
Finns inte mera


Mina drömmar om att du skulle
Komma tillbaka är nu helt borta


Så nu så släpper jag taget
Om dig för alltid


Gå nu och våga aldrig
Be om mitt hjärta tillbaka


Jag sörjer dig som om du inte levde längre
Eftersom du inte finns i min vardag 


Jag släpper taget nu
Sliter mig loss


Det gör ont
Som att dö en bit
Eller att födas på nytt igen


 För att återuppstå
som en ny Kvinna igen


Som äger förmågan
att börja att leva igen
Älska sig själv
Älska livet
Älska igen


Hon går ut ur sorgen in i livet
För att leva


Önskan om att

Åter få älska
Igen

2007




Fri vers av Fånga dagen
Läst 227 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-08-12 18:41



Bookmark and Share


  aol
strålande smärtsam vacker poesi
2008-08-13

  prinscess VIP
det är alltid sorgset att lämna nåt som har funnits eller att försöka få det tillbaka ...ibland kanske inte det är meningen att vissa ska vara för varandra...ibland glider man ifrån varandra
och man måste gå vidare för sin egen skull man har dock bara ett liv...bra insikt
gå framåt inte bakåt lycka till
2008-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen