Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Samliv

I mitt sköte

har du funnit din frizon

jag är öppen för dig min vän

nekar dig aldrig din inbokade tid.

I fall du får förhinder meddela mig genom

din subtila intuition och du får ett nytt inbokat besök.




Fri vers av Piann VIP
Läst 338 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-08-12 23:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Piann
Piann VIP