Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Runt i ett vinglas.

Svart vitt vin rinner ner från min tunga
ner på min mage
allting snurrar
runt
runt
runt
snurrar runt
runt
runt
allting stannar
men jag fortsätter snurra.




Fri vers av Sofiapoema
Läst 396 gånger
Publicerad 2005-07-19 19:56



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ologiskt och klockrent! (positivt)
2005-08-03
  > Nästa text
< Föregående

Sofiapoema
Sofiapoema