Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stort

 


~

värt väntan
i varje vinglig
verklig
sekund
mer än värt

 

min kamp ligger inte här
men den påverkar allt
hjälper mig

arbeta mig
genom dagarna

huka mig
genom nätterna

känna mig
genom livet

acceptera
mitt då

uppleva
mitt nu

förbereda mig
inför nästa nu

ha tillit till sen
och till sen

 

och sen

 

värt vissheten
i varje vingligt
verkligt
möte
mer än värt

 

och det är
skört

 

och det är
stort

~

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 184 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-08-13 03:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri