Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
din nähet


omsluter

över min iris
så välvda horisont,

där mina tårar
blir dina stjärnor

svävar vi sjunker
sakta in i mej
där endast
din stillhet
råder,


över dag som slocknar
skimrar du evigt,




Fri vers av aol
Läst 431 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2008-08-13 07:56



Bookmark and Share


  fågel grå
Jättefin.
2008-09-01

    ej medlem längre
"över dag som slocknar
skimrar du evigt"

Underbart!
2008-08-28

  FrökenABC
Unberbara och vackra rader
2008-08-20

  Maria T
Mycket ömsint och vacker poesi
2008-08-17

  Erik L
En lite magisk ton i denna dikt. Riktigt vackert skrivet. Gillas verkligen. Bra där!
2008-08-15

  Lejonhjärtas poesi
Bara så underbart kärleksfullt, den finaste närhet flödar i dessa sköna rader!
2008-08-15

  * Ammi *
underbart vackert ...
2008-08-14

  mare VIP
..vacker läsning.....mjukt omfamnande........
2008-08-14

  Nasrin
ömsint, värme och mycket vackert!!!!
2008-08-14

  Eva Enjebo/Drugge VIP
Underbar och varm
2008-08-13

    Bodil Sandberg
Så underbart vackert min vän..kärlekens flöde mellan raderna

applåder!!!
2008-08-13

    Maria Malm
Ömsint och svävande.
2008-08-13

  friheten
Wow, så underbar skönt läsing.
2008-08-13

  Bjarne Nordbö
Som en smekning att läsa. Gott.
2008-08-13

  Maria Zena Viklund
mycket vackert skrivet och skönt omslutande!
2008-08-13

  Mats Henricson
Mjukt, Melodiskt och, framför allt: Oerhört Tilltalande och Vackert, Ditt
Signum, på något vis. Bokmärkning !
2008-08-13

  berxper
Så fint och ömt skrivet.
Du har en väldig närvaro i dikten.
Jag tycker verkligen om slutet!
2008-08-13
  > Nästa text
< Föregående

aol
aol