Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.. hunden fick följa... :P


en onsdagsmorron i en tokas liv

 

~

.. och vem i hela friden går ut med att hon är

skelögd vänsterhänt kobent hjulbent läspande haltande svärande rökande lekande socialfobisk arbetslös lättdeppande urfattig drömmande inbilsk och dessutom galet kär 50åring. snart.

.. och vem i hela friden går ut med

soporna idag?

"Jag!! Anmäler mig för så länge inte ordningshysterin utbryter till kaos är det faktiskt ganska mycket av 'det är inte hela friden' här." sa en röst inne i henne långt innan hon hann tänka klart den spespottande självdestruktiva hardangen.

"Jag!" sa hon, med ett skimmrande leende.

Så tog hon på sig strumporna. Den ena priderandig tåstrumpa med hål på lilltån efter ena dotterns saxövningar en morron. Den andra en historisk sak med spets, vit skir och överromantisk (egentligen dotterns gamla Barbieutstyrsel men söt ändå och den duger så länge hon, tokan alltså, inte blir påkörd och hamnar på akuten där dom klär av olycksoffren väl osmidigt och utan att fråga först men dock under nickande gemensamma blickar sinsemellan.)

"Jag!" tänkte hon, och i nästa sekund log hon grannen i ansiktet och sket fullständigt i att hon glömt soppåsen. Världen skulle upplevas utifrån och skatter hittas utmed dikenas slinger.

.. och på måndag skulle minsann strumpor köpas!

~

 




Övriga genrer av Pot Pourri
Läst 239 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-08-13 09:25



Bookmark and Share


  thyra
En härligt varm och distanserad text. Det blev för mig en glad läsning. Fint!
2008-08-13
  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri