Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vänner

 

 

 

Du behöver en vän

Alla behöver en vän

Som ser dig som du är

Som går med dig när stormen yr

Dessa vänner du har

 värna om dem

Odla sätt frön tala om för dem

 att du är glad att ha dem som vän

Skicka ett gulligt vykort med några rader på

Det värmer så varje i varje hjärta som slår

Strunta i dem som aldrig bryr sig om

Dom vet inte vad dom går miste om

Dom lever sina liv

Och glömmer bort att en dag

så kanske inte deras man finns kvar

Och alla vänner har dom försummat och stött bort

Vad gör hon då ?

Då hon står där helt ensam

Så ta vara på de vänner du har

som finns där i vått och torrt

Räck ut en hand nästa gånga är det

Du som behöver

Ha en hand att hålla i 




Fri vers av Fånga dagen
Läst 173 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-08-14 13:08



Bookmark and Share


  Sladjana Zubcevic
V A C K E R T
2008-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen