Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fyll din själ

 

 

 Låt din själ aldrig

Stå tom

Fyll dig med

Känslor min vän




Fri vers av Fånga dagen
Läst 260 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-08-14 13:19



Bookmark and Share


  Maria T
Mycket vackert.
Må din själ också fyllas med
goda känslor
2008-08-16

  Sladjana Zubcevic
V A C K E R T
2008-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen