Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fängsel är inte alltid bindande?




Kill me twice

 

~

det förbjudna
redan gjort

knasigt lägga förbud i efterskott på en sak som bara har on eller off.

som att säga efter slakten:

 

döda inte

den grisen

igen

 

vissa saker förstår jag mig rakt inte på

 

"Tänd inte den stubinen en gång till!!"

mitt svar högljutt:

 


Ok, jag ska föröka låta bli

 

om jag
hittar

 

den!!

 

 




Övriga genrer av Pot Pourri
Läst 198 gånger
Publicerad 2008-08-16 08:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri