Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.. skriven till woven hand-låt. tack för hjälpen. ev ringdes med er hjälp! (försöka iaf)


Fare Thee Well

 

 

~

när röst inte finns

stämband kolosser

ansiktet uppsvällt

 

timmar gör dagar 

men år

 

har glömt jag har gnällt genom nätter

 

ej ord kan skrivas

händer fingrar naglarna värker

av kramp hållen i kampen

 

blånade ljud kan höras

 

när inget som renar kan göras

kan ses i minnet en strand

av kokande lava

avstånd

mitt land och en fana

 

järnjungfrun gömsle

vetskapen spikar

svaren min rem

 

och bakbundna händer en plåga 

 

havet min dödssäng

med känslor förbjudna

 

är vackraste väg för dig

 

just där

och vatten ska bära dig hem

~

 

 

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 179 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-08-16 21:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri