Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det stör mig

 

 

 

Det stör mig att inte dom vackra orden

Får finnas här på

vårat vackra poesiforum

Dessa vulgära ord som
 ofta skrivs får mig att grina illa

Jag försöker att blunda men det sticker mig

i mina ögon ofta

 




Fri vers av Fånga dagen
Läst 220 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-08-16 23:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen