Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad jag inte har eller gör

 

 

 

 

Jag arbetar inte

Jag har flera sjukdomar

Jag har nyligen fått en höftprotes

Jag har Reumatism

Jag har inga barn

Jag har ingen man

Jag har inga Husdjur

Jag vet inte hur min framtid ska bli

Är det det man har som räknas

Och man Värderas som människa

Eller hur är det egentligen?




Fri vers av Fånga dagen
Läst 278 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-08-17 00:04



Bookmark and Share


  genni VIP
Du är bra, bara för att du är du.
Du är betydelsefull för att du har ett gott hjärta, det är det som räknas.
2008-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen