Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skrivet 1993


Åter

 

 

 

 

ÅTER

Åter är smärtan tillbaka

Undrar var livet är nånstans

Åter igen frågar jag mig vem jag är

Åter ser mig i spegelen, ett ansikte utan liv

Åter känns tårarna inom mig

Smärtan stannar inom mig

Allt stannar och mina tårar är

Tomma och min smärta har

kommit för att stanna

1993




Fri vers av Fånga dagen
Läst 198 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-17 15:36



Bookmark and Share


  Nasrin
smärtan är en del av livet om man kan hitta en mening för det!
Vemodig och smärtsam text!
2008-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen