Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Rena och uppvärmda burkar"

Att hälla upp sommaren
i rena och uppvärmda glasburkar
att förvaras mörkt och svalt -
Så finns det ändå något kvar
när årets sista blommor
är gjorda bara av frost.
Så finns något kvar.
"Rena och uppvärmda burkar"




Fri vers av Björn Nilsson VIP
Läst 484 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-08-17 16:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Björn Nilsson
Björn Nilsson VIP