Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku i fri och bunden form

(Haiku i fri form:)


Dikter
Sommaryra fjärilar bland tistlar
Vingslag rubbar kosmos

(Haiku i bunden form;)


Pinkar i motvind
Det blir blött om byxorna
Detta är tråkigt




Fri vers av Björn Nilsson VIP
Läst 598 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-08-17 16:00



Bookmark and Share


  vera gade VIP
"Vingslag rubbar kosmos"- skön tanke!
Med ordentlig kontrast i nästa kosmetiskta rubbning;-)
2008-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Björn Nilsson
Björn Nilsson VIP