Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att vara Glad eller inte

 

 

 Är inte glad

 känner icke lycka

Lycka är nått flyktigt

Få förunnat

Har inte tillåtelse

Att få vara glad

Mitt inre jag

Som samtalar med mig

Du får inte vara glad

Ibland så kan visa saker

Mig beröras

Göra mig glad

Som den kvällen

När jag såg

Mamma Mina filmen

Den gjorde mig

Uppriktigt upplyft

Av Rus av kickar musiken och dansen

Gav min själ

Näring

  




Fri vers av Fånga dagen
Läst 223 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-08-17 17:39



Bookmark and Share


  Sladjana Zubcevic
Bra skrivet, min vän.
K R A M
2008-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen