Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Andedräkt

 

 

~

Tyll tagel och taft

slöjor draperar orden

Andes garderob

~




Bunden vers (Haiku) av Pot Pourri
Läst 226 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-08-18 06:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri